Götene kommun, Rehabilitering

Götene kommun är den lilla kommunen med många möjligheter. Här finns en stor bredd i kompetensen och samtidigt en närhet som gör det enkelt att samarbeta över både organisatoriska och professionella gränser. Vi som arbetar i Götene kommun är till för dem som bor i, besöker och verkar i Götene kommun och all vår verksamhet syftar till att stödja deras behov. Grunden i vårt medarbetarskap är ansvar, etik, mod och ärlighet. Som medarbetare i Götene är du engagerad och delaktig och vi eftersträvar arbetsplatser som stimulerar till initiativrikedom, kreativitet och ansvarstagande. Vi kan erbjuda meningsfulla och samhällsnyttiga arbeten. Inom Götene kommun vill vi på bästa sätt ta vara på din kompetens i arbetet.

Beskrivning
Hälso- och sjukvårdsenheten ansvarar för den kommunala hälso- och sjukvården i Götene kommun. Personalen inom enheten består av sjuksköterskor, distriktssköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster/fysioterapeuter.  

Vi är en grupp sjukgymnaster/fysioterapeuter och arbetsterapeuter med god gemenskap och ett bra arbetsklimat. Vi träffas regelbundet i gruppen för att stötta och handleda varandra. Vi ser det som naturligt att du får stöd av en mentor från gruppen för att komma in i ditt nya arbete.

I gruppen arbetar vi tillsammans med utvecklingsfrågor för att möta framtidens behov.

Arbetsuppgifter
I din roll som sjukgymnast/fysioterapeut ansvarar du för funktionsuppehållande bedömning, träning och rehabilitering för personer i behov av hemsjukvård eller korttid, inom äldreomsorg, funktionshinderområdet samt psykiatri.

I vår grupp arbetar vi på ett självständigt sätt där du har möjlighet att planera din tid och genomföra insatser utifrån patientens behov. I arbetet ingår nära samarbete i team med arbetsterapeut, sjuksköterska, distriktssköterska, omvårdnadspersonal, biståndshandläggare och enhetschef. Du handleder och instruerar omvårdnadspersonal kring ordinerad träning, vardagsrehabilitering, hjälpmedel och andra rehabfrågor så som förflyttningskunskap.

Oavsett om du är erfaren eller nyutexaminerad får du möjlighet att utvecklas i en kreativ miljö tillsammans med positiva kollegor.

Kvalifikationer
Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut. Om du är nyutexaminerad har vi möjlighet att anställa dig som rehabassistent tills din legitimation är klar.

B-körkort. Hänsyn tas till personlig lämplighet.

Villkor
Anställning tillsvidare 75-100 % eller enligt överenskommelse.

Anställningsform Unbefristete Anstellung
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75-100 %
Ort Götene
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/102
Kontakt
  • Veronica Augustsson, områdeschef, 0511-38 61 06
Facklig företrädare
  • Irene Johansson, Sjukgymnast , 0511-38 69 36
Publicerat 2019-10-14
Sista ansökningsdag 2019-11-10

Zurück zu Stellenangeboten