Götene kommun, Hälso- och sjukvård

Götene kommun är den lilla kommunen med många möjligheter. Här finns en stor bredd i kompetensen och samtidigt en närhet som gör det enkelt att samarbeta över både organisatoriska och professionella gränser. Vi som arbetar i Götene kommun är till för dem som bor i, besöker och verkar i Götene kommun och all vår verksamhet syftar till att stödja deras behov. Grunden i vårt medarbetarskap är ansvar, etik, mod och ärlighet. Som medarbetare i Götene är du engagerad och delaktig och vi eftersträvar arbetsplatser som stimulerar till initiativrikedom, kreativitet och ansvarstagande. Vi kan erbjuda meningsfulla och samhällsnyttiga arbeten. Inom Götene kommun vill vi på bästa sätt ta vara på din kompetens i arbetet. Vill du veta mer om vad Götene och Skaraborg har att erbjuda i form av boende, fritidsaktiviteter och upplevelser? Besök www.livetiskaraborg.se: eller Götene (livetiskaraborg.se)

Vill du använda sommarveckorna till något meningsfullt där din roll gör skillnad? Önskar du att få arbete inom en verksamhet där din kompetens kommer till nytta och där du får omge dig av goa arbetskamrater? Vi är ca 25 stycken sjuksköterskor i kommunen fördelade på olika enheter så som hemsjukvård, äldreboende, LSS och psykiatri.

 

Beskrivning

Att få våra brukare, att må bra, känna sig trygga och få sina önskemål tillgodosedda så långt det går är vårt självklara och ständiga fokus. Vill du vara med oss och göra en insatts samtidigt som du också får lära känna ett glatt och trevligt gäng med stor förmåga att hjälpas åt och må gott i arbetet, sök då ett sommarvikariat hos oss.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska eller sköterskeassistent arbetar du med våra erfarna sjuksköterskor som ansvarar för hälso- och sjukvårdsinsatser inom hemsjukvård eller vid våra vård- och omsorgsboenden, LSS, psykiatri eller korttidsvård. Du är även ett stöd och ger handledning till övrig vårdpersonal. Tjänsterna kan variera efter önskan och förmåga vad gäller arbetstid och arbetsplats.

Vi söker

Såväl dig som är legitimerad sjuksköterska senast i juni 2023, inte ännu är färdig sjuksköterska eller är undersköterska. Om du inte blivit legitimerad kan du anställas som undersköterska först för att sedan övergå till en anställning som sjuksköterska när du blivit legitimerad. Dessutom söker vi en vikarie för vår sjuksköterskekollega som ska vara föräldraledig. Föräldravikariatet påbörjas i februari 2023 eller enligt överenskommelse och är på ett år, det föreligger mycket goda chanser att övergå i en tillsvidareanställning. För att vi ska kunna erbjuda våra patienter god och säker vård är det viktigt att våra medarbetare har goda språkkunskaper och god förmåga att kommunicera på svenska.

Körkort krävs för arbete inom hemvård och gör arbete nattetid.

För att få veta mer kring tjänsterna ring:
Enhetschef Leonard Bjaaland 0511 - 38 69 34, 070 516 32 89

För att få prata med lokal företrädare för Vårdförbundet ring:
Madeleine Thräff, sjuksköterska, 0511 - 386197

Vill du prata med en av våra sjuksköterskor och samordnare ring:
Linda Selmosson 0511 - 38 68 49

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad Heltid eller enligt överenskommelse
Ort Götene
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/163
Kontakt
  • Leonard Bjaaland, 0511-386934
  • Linda Selmosson, 0511-386849
Facklig företrädare
  • Madeleine Thräff, Sjuksköterska, Vårdförbundet, 0511-386197
Publicerat 2022-12-15
Sista ansökningsdag 2023-05-31

Tillbaka till lediga jobb