Götene kommun, Elevhälsan

Götene kommun är den lilla kommunen med många möjligheter. Här finns en stor bredd i kompetensen och samtidigt en närhet som gör det enkelt att samarbeta över både organisatoriska och professionella gränser. Vi som arbetar i Götene kommun är till för dem som bor i, besöker och verkar i Götene kommun och all vår verksamhet syftar till att stödja deras behov. Grunden i vårt medarbetarskap är ansvar, etik, mod och ärlighet. Som medarbetare i Götene är du engagerad och delaktig och vi eftersträvar arbetsplatser som stimulerar till initiativrikedom, kreativitet och ansvarstagande. Vi kan erbjuda meningsfulla och samhällsnyttiga arbeten. Inom Götene kommun vill vi på bästa sätt ta vara på din kompetens i arbetet.

Beskrivning
Barn- och elevhälsan i Götene kommun arbetar förebyggande och hälsofrämjande för att utveckla goda lärmiljöer i en förskola för alla. Det främjande och förebyggande arbetet ska betonas och bedrivas salutogent och med ett inkluderande förhållningssätt. Vi söker dig som verkligen vill göra skillnad för barn, och som vill vara nära och fånga upp och stödja barn i sin utveckling.

Som specialpedagog ingår du i ett team under barn- och elevhälsochefen. Personalen på våra skolor och förskolor har som grundläggande utgångspunkt att fokusera på människans resurser och möjligheter. Varje elev/barn ska få utvecklas utifrån sina förutsättningar och nå så långt det är möjligt.

Vi söker dig som verkligen vill göra skillnad för barn, och som vill vara nära och fånga upp och stödja barn i sin utveckling. Är detta en utmaning du söker är du välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Som specialpedagog arbetar du i förskolans team. Förskolan i Götene kommun är uppdelad i två områden, Nord och Syd. Som specialpedagog kommer du för närvarande att arbeta i område Syd. Teamets uppdrag är att tillsammans med rektor och arbetslag arbeta förebyggande och hälsofrämjande för att utveckla goda lärmiljöer i en förskola för alla. I kommunen finns en central elevhälsa där du kommer att ingå tillsammans med övriga yrkesgrupper inom elevhälsan.

Kvalifikationer
Vi söker dig med lämplig lärarexamen och specialpedagogexamen. Du ska ha lätt för att skapa goda relationer med både barn, vårdnadshavare och kollegor. Du skall ha en förmåga att tänka nytt och ha idéer om utveckling av utbildningen med barnens bästa för ögonen. För att fungera i detta arbete måste du även vara flexibel och kunna lägga om arbetssätt och arbetsformer om så krävs. Du ska tycka om och ha lätt för att samarbeta men även kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ.

Körkort och tillgång till egen bil fodras.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor
Tillsvidareanställning sysselsättningsgrad 100%. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi ser framemot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Götene
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/69
Kontakt
  • Christina Lindblad, Barn- och elevhälsochef, 0511-386304
Facklig företrädare
  • Facklig representant nås via kommunens växel , 0511-386000
Publicerat 2020-06-22
Sista ansökningsdag 2020-08-01

Return to job vacancies