Götene kommun, Individ- och familjeomsorg

Götene kommun är den lilla kommunen med många möjligheter. Här finns en stor bredd i kompetensen och samtidigt en närhet som gör det enkelt att samarbeta över både organisatoriska och professionella gränser. Vi som arbetar i Götene kommun är till för dem som bor i, besöker och verkar i Götene kommun och all vår verksamhet syftar till att stödja deras behov. Grunden i vårt medarbetarskap är ansvar, etik, mod och ärlighet. Som medarbetare i Götene är du engagerad och delaktig och vi eftersträvar arbetsplatser som stimulerar till initiativrikedom, kreativitet och ansvarstagande. Vi kan erbjuda meningsfulla och samhällsnyttiga arbeten. Inom Götene kommun vill vi på bästa sätt ta vara på din kompetens i arbetet. Vill du veta mer om vad Götene och Skaraborg har att erbjuda i form av boende, fritidsaktiviteter och upplevelser? Besök www.livetiskaraborg.se: eller Götene (livetiskaraborg.se)

Vilka är vi?
Socialtjänsten i Götene kommun är uppdelad i två grupper, vuxengrupp och barn och familjegrupp. Vuxengruppen vänder sig till vuxna personer med missbruk- och beroendeproblematik, psykosociala svårigheter samt till personer i behov av försörjningsstöd. På enheten finns två 1:e socialsekreterare, tio socialsekreterare, en personstödjare och en alkohol- och drogrådgivare. Götene kommun strävar efter att så långt det är möjligt ge stöd på hemmaplan och att utforma stöd i nära samarbete med den enskilde.   

Vi erbjuder ett utvecklande, betydelsefullt arbete i en kompetent och trevlig arbetsgrupp, extern handledning samt en god introduktion. Vidare är vi en mindre kommun med goda relationer till andra samarbetspartners.

Dina arbetsuppgifter!
Som socialsekreterare i vuxengruppen kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara handläggning av försörjningsstöd

Vad kan du förvänta dig av oss?
Du kommer att komma till en grupp där det är självklart att man hjälper varandra. Då utveckling är en viktig del i vårt arbete kommer du att få påverkansmöjligheter och vara med att utveckla verksamheten. Förutom ett gott arbetsklimat erbjuder vi också en god arbetsmiljö. Du kan förvänta dig stöd, utbildning samt regelbunden extern handledning.

Vem söker vi?
Vi söker en ny medarbetare med genuint intresse för socialt arbete med vuxna personer. Du är socionom och gärna med erfarenhet av arbete med försörjningsstöd. Du bidrar med nytänkande och metodutveckling. Vi ser gärna att du har erfarenhet av myndighetsutövning. Vi förutsätter att du är en empatisk, trygg person med god personlig mognad, god samarbetsförmåga samt att du bidrar till ett gott arbetsklimat. Du ska ha god förmåga till reflektion och analys samt uttrycka dig väl i både tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. B-körkort är ett krav

Villkor
Tillsvidare 100% med tillträde enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Götene
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/14
Kontakt
  • Kristina Järman, enhetschef, 0511-386299
Facklig företrädare
  • Ulla-Britt Alnemar, Vision, 0511-38 68 84
Publicerat 2021-02-10
Sista ansökningsdag 2021-03-03

Tillbaka till lediga jobb