Götene kommun, Serviceenheten

Götene kommun är den lilla kommunen med många möjligheter. Här finns en stor bredd i kompetensen och samtidigt en närhet som gör det enkelt att samarbeta över både organisatoriska och professionella gränser. Vi som arbetar i Götene kommun är till för dem som bor i, besöker och verkar i Götene kommun och all vår verksamhet syftar till att stödja deras behov. Grunden i vårt medarbetarskap är ansvar, etik, mod och ärlighet. Som medarbetare i Götene är du engagerad och delaktig och vi eftersträvar arbetsplatser som stimulerar till initiativrikedom, kreativitet och ansvarstagande. Vi kan erbjuda meningsfulla och samhällsnyttiga arbeten. Inom Götene kommun vill vi på bästa sätt ta vara på din kompetens i arbetet. Vill du veta mer om vad Götene och Skaraborg har att erbjuda i form av boende, fritidsaktiviteter och upplevelser? Besök www.livetiskaraborg.se: eller Götene (livetiskaraborg.se)

Vi söker en mångsidig kommunikatör. 
Hos oss får du jobba varierat och brett inom hela kommunikationsområdet och du kommer både att arbeta strategiskt och operativt. Du kommer att planera, genomföra och utvärdera olika kommunikationsinsatser och aktiviteter både internt och externt. Du kommer att utgöra ett stöd för chefer och verksamheter i planering och paketering av kommunikationsinsatser och utgöra bollplank och rådgivare i kommunikationsfrågor. Du kommer även att arbeta med uppgifter såsom att ta fram innehåll för hemsida och intranät, sociala medier och pressmeddelanden. Vår kommunikationsavdelning är liten och du kommer att arbeta nära vår webbansvarige kommunikatör och kommunikationsstrateg.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning inom området. Det är meriterande med erfarenhet från yrkesområdet.   

Som person är du kreativ, självgående, flexibel och ansvarstagande. Du har lätt för att samarbeta med andra, har servicekänsla och gott omdöme. Du skapar och bibehåller goda relationer. Du har en mycket god språklig förmåga och har lätt för att anpassa texter utifrån olika målgrupper och syften. Att skriva klarspråk är en självklarhet för dig. Du har förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter och hålla deadlines även när det händer mycket samtidigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Villkor
Visstidsanställning, t.o.m. 2022-12-31, tillträde efter överenskommelse

Heltid

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Götene
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/20
Kontakt
  • Jerker Andersson Liljestrand, Kommundirektör, Växel 0511-38 60 00
  • Charlotta Lövgren, Kommunikationsstrateg, Växel 0511-38 60 00
Facklig företrädare
  • Nås via kommunens växel, 0511-38 60 00
Publicerat 2021-02-22
Sista ansökningsdag 2021-03-08

Tillbaka till lediga jobb