Vikariepoolen ÄO/HO

Götene kommun är den lilla kommunen med många möjligheter. Här finns en stor bredd i kompetensen och samtidigt en närhet som gör det enkelt att samarbeta över både organisatoriska och professionella gränser. Vi som arbetar i Götene kommun är till för dem som bor i, besöker och verkar i Götene kommun och all vår verksamhet syftar till att stödja deras behov. Grunden i vårt medarbetarskap är ansvar, etik, mod och ärlighet. Som medarbetare i Götene är du engagerad och delaktig och vi eftersträvar arbetsplatser som stimulerar till initiativrikedom, kreativitet och ansvarstagande. Vi kan erbjuda meningsfulla och samhällsnyttiga arbeten. Inom Götene kommun vill vi på bästa sätt ta vara på din kompetens i arbetet.

Trivs du med flexibilitet, trevliga arbetskamrater och valfri sysselsättningsgrad? Då kan vår vikariepool vara arbetsplatsen för dig!

Beskrivning
Vikariepoolen är en central funktion för planering och rekrytering av vikarier vid ordinarie personals frånvaro. Vi rekryterar vikarier för baspersonal inom verksamhetsområdena äldreboende, hemtjänst, korttidsvård, gruppbostäder, daglig verksamhet, psykiatri, korttidshem och personlig assistans.

Arbetsuppgifter
Arbete som undersköterska dag och/eller natt inom hemtjänst, äldreboende, personlig assistans m.m. Att arbeta inom vikariepoolen är ett omväxlande arbete och passar framförallt dig med förmåga till flexibilitet.
Ensamarbete förekommer.

Kvalifikationer
Omvårdnadsprogrammet/undersköterskeutbildning. Mycket stor hänsyn tas till personlig lämplighet. Körkort och tillgång till egen bil krävs.

Villkor
Tjänster tillsvidare med tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Årsarbetstid. Ange önskad sysselsättningsgrad i din ansökan.

Intervjuer och anställning kan bli aktuellt innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad Årsarbetstid
Ort Götene
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/107
Kontakt
  • Adam Nord, enhetschef, 0511-386760
  • Olivia Ottosson, handläggare, 0511-386231
Facklig företrädare
  • Kommunal, 010-4428501
Publicerat 2019-10-25
Sista ansökningsdag 2019-11-10

Terug naar vacatures