Götene kommun, Lundabyn

Götene kommun är den lilla kommunen med många möjligheter. Här finns en stor bredd i kompetensen och samtidigt en närhet som gör det enkelt att samarbeta över både organisatoriska och professionella gränser. Vi som arbetar i Götene kommun är till för dem som bor i, besöker och verkar i Götene kommun och all vår verksamhet syftar till att stödja deras behov. Grunden i vårt medarbetarskap är ansvar, etik, mod och ärlighet. Som medarbetare i Götene är du engagerad och delaktig och vi eftersträvar arbetsplatser som stimulerar till initiativrikedom, kreativitet och ansvarstagande. Vi kan erbjuda meningsfulla och samhällsnyttiga arbeten. Inom Götene kommun vill vi på bästa sätt ta vara på din kompetens i arbetet. Vill du veta mer om vad Götene och Skaraborg har att erbjuda i form av boende, fritidsaktiviteter och upplevelser? Besök www.livetiskaraborg.se: eller Götene (livetiskaraborg.se)

Beskrivning

I det lilla samhället Lundsbrunn i Götene kommun finns en liten fin grundskola, Lundabyn. Där ryms idag ca 150 elever från förskoleklass till och med årskurs 6 med ett integrerat fritidshem där ungefär hälften av eleverna är inskrivna. Vi behöver nu en som kan ersätta personal som fått nytt arbete på annan ort.

Arbetsuppgifter

I arbetet ingår att arbeta utifrån gemensamma uppställda mål. I arbetet lägger vi stor vikt vid att möta varje barn utefter deras behov och skapa trygga relationer. Du kommer att ingå i ett arbetslag där du tillsammans med dina kollegor ansvarar för vecko-planering av aktiviteter, samverkan med lärarna under skoldagen, dokumentation och rastverksamhet.

Kvalifikationer

  • Vi söker dig som är fritidspedagog eller lärare med inriktning fritidshem.
  • Vi söker dig som har god förmåga att bygga positiva relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. 
  • Vi söker dig som kan komma med egna initiativ att lösa problem.
  • Vi söker dig som kan planera, genomföra och följa upp undervisningen både enskilt och tillsammans med kollegor på fritidshemmet och grundskolan. 
  • Vi söker dig som är kompetent i att organisera lek som ett verktyg för att utveckla och förstärka elevernas lärande.  

Villkor

Tillsvidare, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2020-08-10 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Lundsbrunn
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/59
Kontakt
  • Bengt-Åke Gindemo, 0511-38 61 85
Facklig företrädare
  • Lärarförbundet Yvonne Lindskog, 070-6073005
Publicerat 2020-05-26
Sista ansökningsdag 2020-06-09

Tillbaka till lediga jobb