Götene kommun, Liljestensskolan

Götene kommun är den lilla kommunen med många möjligheter. Här finns en stor bredd i kompetensen och samtidigt en närhet som gör det enkelt att samarbeta över både organisatoriska och professionella gränser. Vi som arbetar i Götene kommun är till för dem som bor i, besöker och verkar i Götene kommun och all vår verksamhet syftar till att stödja deras behov. Grunden i vårt medarbetarskap är ansvar, etik, mod och ärlighet. Som medarbetare i Götene är du engagerad och delaktig och vi eftersträvar arbetsplatser som stimulerar till initiativrikedom, kreativitet och ansvarstagande. Vi kan erbjuda meningsfulla och samhällsnyttiga arbeten. Inom Götene kommun vill vi på bästa sätt ta vara på din kompetens i arbetet.

I Götene kommun finns det sex grundskolor med sammanlagt ca 1 400 elever: fem stycken F-6 skolor och en 7-9-skola. I kommunen finns fyra tätorter där Götene är centralort. Det finns F-6 skolor i alla tätorter. Vi arbetar i ett helhetsperspektiv, från förskola till och med åk 9 med fokus på höga resultat och att barn/elever ska trivas och må bra. I kommunen pågår ett aktivt utvecklingsarbete inom förskola och skola inkl. fritidshem.

Personalen på våra skolor har som grundläggande utgångspunkt att fokusera på människans resurser och möjligheter. Varje elev ska få utvecklas utifrån sina förutsättningar och nå så långt det är möjligt.
Vår verksamhet utvecklas ständigt och vi söker nu modersmålslärare i finska.

Arbetsuppgifter
Modersmålsundervisning i thai för elever i årskurs 1-9. Du ansvarar för planering, undervisning och bedömning/betygsättning. 

Kvalifikationer
Mycket goda kunskaper i svenska och i thai. Vi ser helst att Du har en bakgrund som lärare eller annan pedagogisk utbildning, men det är inte nödvändigt. Du skapar goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor och bidrar till elevernas kunskapsmässiga och sociala utveckling på ett engagerat sätt.
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor
Allmän visstidsanställning under läsåret 20/21, sysselsättningsgrad 5 %, 2 h/vecka. Urval- och intervjuarbete kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2020-08-18
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 5 %
Ort Götene
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/67
Kontakt
  • Elisabeth Hult, 0511-38 61 90
  • Anna Helgesson, 0511-38 61 72
Facklig företrädare
  • Fackliga representanter nås via kommunens växel, 0511 - 38 60 00
Publicerat 2020-06-11
Sista ansökningsdag 2020-08-04

Tilbake til ledige stillinger