Götene kommun, Sommarjobb

Götene kommun är den lilla kommunen med många möjligheter. Här finns en stor bredd i kompetensen och samtidigt en närhet som gör det enkelt att samarbeta över både organisatoriska och professionella gränser. Vi som arbetar i Götene kommun är till för dem som bor i, besöker och verkar i Götene kommun och all vår verksamhet syftar till att stödja deras behov. Grunden i vårt medarbetarskap är ansvar, etik, mod och ärlighet. Som medarbetare i Götene är du engagerad och delaktig och vi eftersträvar arbetsplatser som stimulerar till initiativrikedom, kreativitet och ansvarstagande. Vi kan erbjuda meningsfulla och samhällsnyttiga arbeten. Inom Götene kommun vill vi på bästa sätt ta vara på din kompetens i arbetet. Vill du veta mer om vad Götene och Skaraborg har att erbjuda i form av boende, fritidsaktiviteter och upplevelser? Besök www.livetiskaraborg.se: eller Götene (livetiskaraborg.se)

Längtar du efter en meningsfull arbetsdag full av glädje och framgångsfaktorer? Önskar du arbeta i en miljö där både medarbetare och brukare får utvecklas och växa för att nå sin fulla potential? Då är funktionshinderområdet i Götene platsen för dig!

Inom funktionshinderområdet har vi flera insatser där vi ger hjälp och stöd för personer med funktionsnedsättningar.

Skogsvägen: Här arbetar personalen med barn och ungdomar med funktionsnedsättningar utefter den enskildes behov och intressen.

Mandolingatan: Öppnade hösten 2022 och erbjuder boende med särskild service för barn. Här arbetar personalen  utefter den enskildes behov och intressen.

Personlig assistans: Som personlig assistent arbetar du med barn och ungdomar med funktionsnedsättning och bor med familjen eller i egen bostad.

Introduktion
För att du ska känna dig trygg och säker på ditt sommarjobb får du en introduktion där du får del av våra rutiner och arbetssätt samt att du får träffa fler av de andra sommarvikarierna. 

Kvalifikationer
Utbildning i eller erfarenhet av stöd, vård och omsorg. Körkort krävs vid vissa arbetsplatser. Utdrag ur belastningsregistret kommer att begäras

Villkor
Semestervikariat i första hand 230619-230813 där du arbetar hela eller del/delar av perioden eller enligt överenskommelse. Arbetstider dag, kväll, jour samt helg.

Anställning av semestervikarier sker efterhand . Välkommen med din ansökan snarast möjligt!

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 35
Sysselsättningsgrad Heltid eller deltid
Ort Götene
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/16
Kontakt
  • Sofie Bäckström, enhetschef , 0511–386333
  • Olivia Ottosson, Administratör , 0511-386231
  • Alexander Stjärnqvist, Administratör , 0511-386432
Facklig företrädare
  • Kommunal, 010-4428501
  • Lisette Lundberg, Vision, 0511-386092
  • Ulla-Britt Alnemar, Vision, 0511-386251
Publicerat 2023-01-20

Tillbaka till lediga jobb