Götene kommun, Sommarjobb

Götene kommun är den lilla kommunen med många möjligheter. Här finns en stor bredd i kompetensen och samtidigt en närhet som gör det enkelt att samarbeta över både organisatoriska och professionella gränser. Vi som arbetar i Götene kommun är till för dem som bor i, besöker och verkar i Götene kommun och all vår verksamhet syftar till att stödja deras behov. Grunden i vårt medarbetarskap är ansvar, etik, mod och ärlighet. Som medarbetare i Götene är du engagerad och delaktig och vi eftersträvar arbetsplatser som stimulerar till initiativrikedom, kreativitet och ansvarstagande. Vi kan erbjuda meningsfulla och samhällsnyttiga arbeten. Inom Götene kommun vill vi på bästa sätt ta vara på din kompetens i arbetet. Vill du veta mer om vad Götene och Skaraborg har att erbjuda i form av boende, fritidsaktiviteter och upplevelser? Besök www.livetiskaraborg.se: eller Götene (livetiskaraborg.se)

Längtar du efter en meningsfull arbetsdag full av glädje och framgångsfaktorer? Önskar du arbeta i en miljö där både medarbetare och brukare får utvecklas och växa för att nå sin fulla potential? Då är funktionshinderområdet i Götene platsen för dig!

Inom funktionshinderområdet har vi flera insatser där vi ger hjälp och stöd för personer med funktionsnedsättningar.

Gruppbostad: På våra gruppbostäder ger vi ett personligt anpassat stöd för brukarna som bor där. Personalen handleder i det dagliga efter den enskildes behov och intressen.

Boendestöd LSS: Personal inom boendestöd ger stöd och handledning till personer med funktionsnedsättning som bor i egen bostad.

Personlig assistans: Som personlig assistent arbetar du med personer med funktionsnedsättning som bor i egen bostad.

Daglig verksamhet: Här skapar vi förutsättning för personer med funktionedsättning att komma till ett arbete som är anpassad efter förmåga och önskemål.

Introduktion
För att du ska känna dig trygg och säker på ditt sommarjobb får du en introduktion där du får del av våra rutiner och arbetssätt.

Kvalifikationer
Utbildning i eller erfarenhet av stöd, vård och omsorg. Körkort krävs vid vissa arbetsplatser. Utdrag ur belastningsregistret kan komma att begäras. Hänsyn tas till personliglämplighet.

Övrigt
Semestervikariat där du arbetar hela eller del/delar av sommarperioden eller enligt överenskommelse. Arbetstider dag, kväll, jour samt helg.

Anställning av semestervikarier sker efterhand . Välkommen med din ansökan snarast möjligt!

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 50
Sysselsättningsgrad Heltid eller deltid
Ort Götene
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/188
Kontakt
  • Marianne Johansson, Bemanningschef, 0511-386334
  • Naya Ibrahim, Handläggare, 0511-386432
Facklig företrädare
  • Kommunal, 010-4428501
Publicerat 2024-01-01
Sista ansökningsdag 2024-06-23
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb