Götene kommun söker timvikarier till grundskola, fritidshem och förskola. Vi erbjuder dig ett varierande arbete där du får möjlighet att arbeta på olika skolor och förskolor. Som timvikarie inom barn- och utbildningssektorn täcker du upp för ordinarie personals frånvaro och upprätthåller undervisning och verksamhet för elever och barn. Vi har även behov av elev- och resursassistenter på kortare uppdrag där du stöttar och hjälper en klass eller enskilda elever med undervisning och uppgifter. Tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor arbetar ni för att utforma en trygg, lärorik och lustfylld dag med elevens och barnens bästa i fokus.
Som timvikarie inom skola/fritids och förskola i Götene kommun får du möjlighet till arbete med stor rörlighet och variation på både kortare och längre uppdrag, där du bidrar till både skolans och din egen personliga utveckling.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning. Önskvärt är att du har en pedagogisk utbildning. Har du tidigare erfarenhet av att arbete inom skola och/eller förskola ses det som en merit. Vi söker dig som är en positiv och flexibel person som är trygg i dig själv och lyhörd gentemot barn, föräldrar såväl som dina kollegor. Ditt arbete genomsyras av ansvarstagande och engagemang. Du är en förebild för barnen och kan skapa en trygg och positiv miljö omkring dig.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor
Vi erbjuder i första hand intermittent anställning (timanställning) alt. tidsbegränsad anställning. Sysselsättningsgrad varierar efter behov i verksamheten. För att få en anställning inom Barn- och Utbildningssektorn krävs ett utdrag ur belastningsregistret gällande arbete inom förskola och skola.. Du hittar ansökan på Polisens hemsida, följ länken:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Vi anställer och tillsätter utefter det behov som finns i vår verksamhet så sök redan idag, vi ser framemot din ansökan!

Udostępnij


Aplikacja Spontaniczna

Wróć do ofert pracy