Timvikarie till hemvården i Götene kommun

Vill du vara med oss och sprida värme och skapa meningsfullhet inom hemvården i Götene kommun samtidigt som du får en personlig utveckling och livslånga erfarenheter?

Då ska du anmäla dig som timvikarie hos oss!

Här får du ett meningsfullt arbete med mellanmänskliga möten varje arbetsdag. Ditt arbete kommer innebära en direktpåverkan på människors vardag och livskvalité vilket innebär ett stort ansvar och är därför en givande och meriterande erfarenhet för dig.

Arbetsuppgifter

I hemvården ingår arbetsuppgifter som bland annat personlig omvårdnad, ledsagning, matlagning, promenader, städning och social samvaro.

Verksamheten är igång dygnet runt och året om vilket innebär att vi behöver arbeta varierande arbetstider under dag, kväll och natt, både vardagar och helger.

 

Kvalifikationer

B-körkort är ett krav för att kunna vara timvikarie i hemvården.
Det är meriterande med utbildning och erfarenhet inom vård och omsorg men även sökande med annan utbildning eller med andra erfarenheter är av intresse för oss. Vi värdesätter att du har ett intresse för människor och vill skapa meningsfullhet för våra omvårdnadstagare.
För att kunna arbeta som timvikarie behöver du ha fyllt 18 år.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att trivas hos oss behöver du vara empatisk, social och stresstålig. Du behöver kunna samarbeta med andra och arbeta självständigt. Det är också viktigt att du kan uttrycka dig väl på svenska eftersom det sociala utbytet med omvårdnadstagarna är en stor del av arbetet.


Villkor

Vi erbjuder i första hand timanställning alternativt tidsbegränsad anställning. Sysselsättningsgraden varierar efter behov i verksamheten.

 

Distribuie link-uri


Conectați și trimiteți o înregistrare de interes

Inapoi la locuri de munca vacante