Götene kommun är den lilla kommunen med många möjligheter. Här finns en stor bredd i kompetensen och samtidigt en närhet som gör det enkelt att samarbeta över både organisatoriska och professionella gränser. Vi som arbetar i Götene kommun är till för dem som bor i, besöker och verkar i Götene kommun och all vår verksamhet syftar till att stödja deras behov. Grunden i vårt medarbetarskap är ansvar, etik, mod och ärlighet. Som medarbetare i Götene är du engagerad och delaktig och vi eftersträvar arbetsplatser som stimulerar till initiativrikedom, kreativitet och ansvarstagande. Vi kan erbjuda meningsfulla och samhällsnyttiga arbeten. Inom Götene kommun vill vi på bästa sätt ta vara på din kompetens i arbetet.

Vi nu söker ny medarbetare, musiklärare till Fornängskolan/Västerbyskolan.  Enheten omfattar två högstadieskolor åk 7-9. En av våra utgångspunkter är att vi fokuserar på människans resurser och möjligheter. Varje elev ska få utvecklas, göra framsteg och övervinna utmaningar. Du är välkommen med din ansökan.

Arbetet handlar om att ge varje elev undervisning utifrån hans/hennes behov och förutsättningar. Tillsammans med övriga lärare förväntas Du bidra till att verksamheten utvecklas inom olika områden.

Kvalifikationer

Lärare med behörighet att undervisa i musik i årskurs 7-9

Du som söker är en person som har förmåga att vara flexibel, tar egna initiativ och kan samverka med andra. Du kan skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du ska tycka om att stödja och bidra till elevens kunskapsmässiga och sociala utveckling.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet

Villkor

Tillsvidare tjänst med omfattning 50% med tillträde 12 augusti

Vi tar enbart emot ansökningar elektroniskt via intranätet.

Bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser undanbedes.

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Götene
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2013/66
Kontakt
  • Tomas Eriksson, Rektor, 0511-38 61 90, tomas.eriksson@gotene.se
Facklig företrädare
  • Nås via kommunens växel , 0511-38 60 00
Publicerat 2013-06-24
Sista ansökningsdag 2013-08-04

Tillbaka till lediga jobb