Götene kommun är den lilla kommunen med många möjligheter. Här finns en stor bredd i kompetensen och samtidigt en närhet som gör det enkelt att samarbeta över både organisatoriska och professionella gränser. Vi som arbetar i Götene kommun är till för dem som bor i, besöker och verkar i Götene kommun och all vår verksamhet syftar till att stödja deras behov. Grunden i vårt medarbetarskap är ansvar, etik, mod och ärlighet. Som medarbetare i Götene är du engagerad och delaktig och vi eftersträvar arbetsplatser som stimulerar till initiativrikedom, kreativitet och ansvarstagande. Vi kan erbjuda meningsfulla och samhällsnyttiga arbeten. Inom Götene kommun vill vi på bästa sätt ta vara på din kompetens i arbetet.

Beskrivning
I ett härligt skogparti med många möjligheter till utevistelse för både lek och undervisningsaktiviteter ligger Ljungsbackenskolan. Skolan är en låg- och mellanstadieskola med integrerat fritidshem med ca 280 elever. På skolan arbetar vi i arbetslag, resultatinriktat och inkluderat, eleven i centrum.

Nu söker vi en lärare som har behörighet att undervisa elever i åk 1-6

Arbetsuppgifter
I arbete ingår att arbeta utifrån de nationella målen som finns i Lgr 11 och de på enheten gemensamma uppställda mål. I arbetet lägger vi stor vikt vid att möta varje barn utefter deras behov. Samarbete med de olika arbetslagen på enheten är också en förutsättning. Tjänsten innebär att du skall arbeta i flera klasser på skolan under tiden klassläraren genomför olika uppdrag på enheten eller i kommunen.

Kvalifikationer
Lärarutbildning med behörig att undervisa elever i åk 1-6

Villkor
Viss tid -  HT 2013 50%.

Tillträde den 12 augusti 2013.

Vi tar enbart emot ansökningar elektroniskt vi intranätet.

Bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser undanbedes.Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2013-07-25
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Götene kommun
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2013/68
Kontakt
  • Rektor BengtÅke Gindemo , 0511-38 61 85
Facklig företrädare
  • Lärarförbundet Ann-Christine Malmqvist , 0511-38 60 00
Publicerat 2013-06-25
Sista ansökningsdag 2013-08-04

Tillbaka till lediga jobb