Götene kommun, Lundabyn

Götene kommun är den lilla kommunen med många möjligheter. Här finns en stor bredd i kompetensen och samtidigt en närhet som gör det enkelt att samarbeta över både organisatoriska och professionella gränser. Vi som arbetar i Götene kommun är till för dem som bor i, besöker och verkar i Götene kommun och all vår verksamhet syftar till att stödja deras behov. Grunden i vårt medarbetarskap är ansvar, etik, mod och ärlighet. Som medarbetare i Götene är du engagerad och delaktig och vi eftersträvar arbetsplatser som stimulerar till initiativrikedom, kreativitet och ansvarstagande. Vi kan erbjuda meningsfulla och samhällsnyttiga arbeten. Inom Götene kommun vill vi på bästa sätt ta vara på din kompetens i arbetet.

Beskrivning

I det lilla mysiga brunnssamhället Lundsbrunn i Götene kommun finns en liten fin grundskola, Lundabyn. Där ryms idag ca 120 elever från förskoleklass till och med årskurs 6 med ett integrerat fritidshem där ungefär hälften av eleverna är inskrivna.

Vi har hög måluppfyllelse hos våra elever. På skolan finns ett välfungerande Elevhälsoteam där skolkurator, skolsköterska, specialpedagog, speciallärare, psykolog och rektorer ingår.

Nu söker vi en lärare som vill arbeta på vår fina skola. En skola där vi trivs.

Arbetsuppgifter

Undervisning och klassansvar i åk 4–6. Vi ser gärna att du har en bred ämneskombination i din utbildning. Du kommer att ha nära samarbete med legitimerade och erfarna kollegor i arbetslag 4–6.

I arbetet ingår att arbeta utifrån de nationella målen som finns i Lgr 11 och de på enheten gemensamma uppställda mål. Arbetet lägger stor vikt vid att möta varje barn utefter deras behov.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare med behörighet att undervisa åk 4–6. Det är meriterande med behörighet i framförallt No, Ma, Bild och Sv men även andra ämnen är intressanta.

Vi önskar även att du:

  • har god kännedom om aktuella styrdokument
  • kan omsätta modern pedagogisk teori i praktiskt arbete
  • vill utveckla dig som pedagog tillsammans med andra
  • har lätt för att kommunicera och samarbeta med elever, vårdnadshavare och kollegor
  • har ett förhållningssätt som stämmer överens med skolans och kommunens värdegrund
  • arbetar språkutvecklande och inkluderande samt har digital kompetens.

Intervjuer och urval kommer att ske kontinuerligt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Villkor

Allmän visstid under vårterminen 2019, med eventuell möjlighet till tillsvidaretjänst fr o m höstterminen 2019 om rätt behörighet finns. Heltid.

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2019-06-14
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lundsbrunn
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/117
Kontakt
  • Bengt-Åke Gindmo, rektor, 0511-38 61 85
Facklig företrädare
  • Lärarförbundet, Yvonne Lindskog , 070-607 30 05
Publicerat 2018-12-06
Sista ansökningsdag 2018-12-19

Tillbaka till lediga jobb