Götene kommun är den lilla kommunen med många möjligheter. Här finns en stor bredd i kompetensen och samtidigt en närhet som gör det enkelt att samarbeta över både organisatoriska och professionella gränser. Vi som arbetar i Götene kommun är till för dem som bor i, besöker och verkar i Götene kommun och all vår verksamhet syftar till att stödja deras behov. Grunden i vårt medarbetarskap är ansvar, etik, mod och ärlighet. Som medarbetare i Götene är du engagerad och delaktig och vi eftersträvar arbetsplatser som stimulerar till initiativrikedom, kreativitet och ansvarstagande. Vi kan erbjuda meningsfulla och samhällsnyttiga arbeten. Inom Götene kommun vill vi på bästa sätt ta vara på din kompetens i arbetet.


Fornängsskolan/Västerbyskolan söker nu en ny medarbetare, Studie- och yrkesvägledare (SYV). Enheten omfattar två högstadieskolor åk 7-9. En av våra utgångspunkter är att vi fokuserar på människans resurser och möjligheter. Varje elev ska få utvecklas, göra framsteg och övervinna utmaningar. Du är välkommen med din ansökan.

Arbetsuppgifter

Arbetet handlar om att vara ett stöd i elevernas skolgång med inriktning mot planering och val inför fortsatta studier och yrkesval. Du kommer att vara en självklar del i arbetet med bl. a Prao och vår Yrkeslivsmässa. Du kommer också att vara ansiktet utåt till vårdnadshavare i frågor som rör skolgången kopplat till de fortsatta studierna. Tillsammans med övriga lärare förväntas Du bidra till att verksamheten utvecklas inom olika områden

Kvalifikationer

Vi söker dig som har studie och yrkesvägledarutbildning eller annan för tjänsten likvärdig utbildning.

Du som söker är en person som har förmåga att vara flexibel, tar egna initiativ och kan samverka med andra. Du kan skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kolleger. Du ska tycka om att stödja och bidra till elevens kunskapsmässiga och sociala utveckling.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.


Villkor

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.

Bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser undanbedes.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Götene
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2013/84
Kontakt
  • Tomas Eriksson, rektor , 0511-38 61 90, tomas.eriksson@gotene.se
  • Göran Liren, rektor, 0511-38 61 72, goran.liren@gotene.se
Facklig företrädare
  • Graciela Aranciba-Garcia, Nås via kommunens växel
Publicerat 2013-08-29
Sista ansökningsdag 2013-09-22

Tillbaka till lediga jobb