Götene kommun är den lilla kommunen med många möjligheter. Här finns en stor bredd i kompetensen och samtidigt en närhet som gör det enkelt att samarbeta över både organisatoriska och professionella gränser. Vi som arbetar i Götene kommun är till för dem som bor i, besöker och verkar i Götene kommun och all vår verksamhet syftar till att stödja deras behov. Grunden i vårt medarbetarskap är ansvar, etik, mod och ärlighet. Som medarbetare i Götene är du engagerad och delaktig och vi eftersträvar arbetsplatser som stimulerar till initiativrikedom, kreativitet och ansvarstagande. Vi kan erbjuda meningsfulla och samhällsnyttiga arbeten. Inom Götene kommun vill vi på bästa sätt ta vara på din kompetens i arbetet.

Beskrivning
Prästgårdsskolan är en enhet som omfattar förskoleklass åk 1- 6. Är du utbildad lärare, gärna med kunskaper och erfarenhet av barn i behov av särskilt stöd och intresserad av att arbeta i en trivsam och lärande miljö är Du välkommen med din ansökan.

 

Arbetsuppgifter
I vår verksamhet är utgångspunkten den enskilde elevens behov, förutsättningar, erfarenheter och tänkande. Du som söker är en flexibel person med fokus på elevens resurser och möjligheter och Du har en positiv syn på de utmaningar som kännetecknar det pedagogiska arbetet. Du har ett genuint intresse av att stödja elevens personliga och kunskapsmässiga utveckling.

Du kommer att i första hand arbeta i ett team kring år 5 och ingå i ett arbetslag, för år 4-6. Skolan är tvåparallellig och i blivande år fem kommer det att finnas tre lärare på två klasser. Det betyder att vi vill skapa en möjlighet till flexibilitet kring gruppkonstellationer och att ge elever med behov av särskilt stöd möjlighet att få det utifrån sina egna förutsättningar.


Kvalifikationer
Du som söker har behörighet att undervisa i åk 1 – 6 och vi söker dels en lärare, som är behörig i so-ämnen, svenska och/eller engelska och dels en som är behörig i matematik och naturvetenskapliga ämnen.

Som person är du flexibel, trygg i din roll som lärare och har ett positivt bemötande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Villkor
Tjänsterna är tills vidare.

Tillträde - snarast.

Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via hemsidan.

Bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser undanbedes.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100
Ort Götene
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2013/87
Kontakt
  • Rektor, Gunnar Nordlie, 0511-38 61 56, 0702-12 56 12
Facklig företrädare
  • Lärarförbundet, Lenita Widlund, 0511-38 6155
Publicerat 2013-09-06
Sista ansökningsdag 2013-09-15

Tillbaka till lediga jobb