Götene kommun är den lilla kommunen med många möjligheter. Här finns en stor bredd i kompetensen och samtidigt en närhet som gör det enkelt att samarbeta över både organisatoriska och professionella gränser. Vi som arbetar i Götene kommun är till för dem som bor i, besöker och verkar i Götene kommun och all vår verksamhet syftar till att stödja deras behov. Grunden i vårt medarbetarskap är ansvar, etik, mod och ärlighet. Som medarbetare i Götene är du engagerad och delaktig och vi eftersträvar arbetsplatser som stimulerar till initiativrikedom, kreativitet och ansvarstagande. Vi kan erbjuda meningsfulla och samhällsnyttiga arbeten. Inom Götene kommun vill vi på bästa sätt ta vara på din kompetens i arbetet.

Beskrivning

Götene kommun arbetar för att ha en verksamhet i toppklass för våra 13 200 medborgare. Enheten Hemsjukvård och korttid lyder under sektor Välfärd. Inom sektor Välfärd arbetar vi utifrån ett salutogent förhållningssätt.

Som sjuksköterska i Götene kommun natt tillhör du enheten Hemsjukvård och Korttid. Där du utgår från Korttidsavdelningen men arbetar där behovet av sjuksköterske insatser är i hela kommunen för de som är inskrivna i kommunal hälso- och sjukvård. Detta innebär att arbetet utgör både i hemsjukvård, äldreboende, LSS och psykiatri. Korttidsavdelningen har inriktning mot palliativ omvårdnad, medicinsk korttidsvård och rehabilitering samt viss växelvård.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska, natt, ansvarar du för Hälso- och sjukvårdsinsatser. Du leder den planerade vården och utför vid behov bedömningar i akut uppkomna situationer under natten. Du har ett delegerat arbetsgivaransvar som innebär att du leder och fördelar arbetet under natten. Du handleder omvårdnadspersonalen i omvårdnadsarbetet.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av nattarbete. Körkort. Intresse och engagemang för utvecklingsarbete.

Villkor

Arbetstid natt. Tillsvidare tjänst med sysselsättning 64,2%.

Götene kommun har rökfri arbetstid.

Vi tar enbart emot ansökningar elektroniskt via hemsidan.

Bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser undanbedes.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 64,2%
Ort Götene
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2013/90
Kontakt
  • Maria Elmlund, Enhetschef, 0511-386934
Facklig företrädare
  • Ulla Carlsson, Vårdförbundet, 0511-386420
Publicerat 2013-09-20
Sista ansökningsdag 2013-10-13

Tillbaka till lediga jobb