Götene kommun är den lilla kommunen med många möjligheter. Här finns en stor bredd i kompetensen och samtidigt en närhet som gör det enkelt att samarbeta över både organisatoriska och professionella gränser. Vi som arbetar i Götene kommun är till för dem som bor i, besöker och verkar i Götene kommun och all vår verksamhet syftar till att stödja deras behov. Grunden i vårt medarbetarskap är ansvar, etik, mod och ärlighet. Som medarbetare i Götene är du engagerad och delaktig och vi eftersträvar arbetsplatser som stimulerar till initiativrikedom, kreativitet och ansvarstagande. Vi kan erbjuda meningsfulla och samhällsnyttiga arbeten. Inom Götene kommun vill vi på bästa sätt ta vara på din kompetens i arbetet.

Beskrivning

Lillelunda förskol är en av tre förskolor i ett förskole område som leds av en förskolechef. De övriga förskolorna är Västerby och Ljungsbackens förskolor. Samtliga förskolor är aktiva i arbetet utifrån läroplanen där barnens utveckling och lärande står i fokus. Vi arbetar med den pedagogiska miljön, både ute och inne, för att stimulera barnets nyfikenhet och locka till lärande i leken.

Förskolan präglas av ett förhållningssätt där barnens idéer och kreativa förmågor tas tillvara. Vi har, i kommunen, en planerad kompetensutveckling för att stärka pedagogerna i sitt synsätt och förhållningssätt gentemot det kompetenta barnet.

Lillelunda förskola skall nu utökas med ytterligare en grupp barn i åldern 1-4 år, i första hand fram till sommaren 2014.

Är detta något som lockar Dig? välkommen med Din ansökan.

Arbetsuppgifter

Du förväntas bedriva pedagogisk och utvecklande verksamhet i förskolan enligt Lpfö 98. Du ska aktivt arbeta med lärande, omsorg och kvalité på förskolan.

Kvalifikationer

Förskollärare / lärare tidigare åldrar

Villkor

Anställningen är vikariat från den 15 oktober 2013 – 30 juni 2014 med chans till tillsvidare anställning. Omfattningen är 100% som kan diskuteras efter personliga önskemål.

Götene kommun har rökfri arbetstid.

Vi tar enbart emot ansökningar elektroniskt via hemsidan.

Bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser undanbedes.Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Götene
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2013/91
Kontakt
  • Janne Svensson, Förskolechef, 0511-386458
  • Gunilla Bly, Ledningsresurs, 0511-386746
Facklig företrädare
  • Marianne Johansson, Lärarförbundet, 0511- 386742
Publicerat 2013-09-20
Sista ansökningsdag 2013-10-20

Tillbaka till lediga jobb