Götene kommun är den lilla kommunen med många möjligheter. Här finns en stor bredd i kompetensen och samtidigt en närhet som gör det enkelt att samarbeta över både organisatoriska och professionella gränser. Vi som arbetar i Götene kommun är till för dem som bor i, besöker och verkar i Götene kommun och all vår verksamhet syftar till att stödja deras behov. Grunden i vårt medarbetarskap är ansvar, etik, mod och ärlighet. Som medarbetare i Götene är du engagerad och delaktig och vi eftersträvar arbetsplatser som stimulerar till initiativrikedom, kreativitet och ansvarstagande. Vi kan erbjuda meningsfulla och samhällsnyttiga arbeten. Inom Götene kommun vill vi på bästa sätt ta vara på din kompetens i arbetet.


Individ- och familjeomsorgen i Götene kommun söker en enhetschef med ansvar för enheterna Vuxenenheten, Flyktingmottagningen och Arbetsmarknadsenheten då nuvarande enhetschef går på föräldraledighet.

Arbetsuppgifter
Som enhetschef ansvarar du för att leda, planera och utveckla enhetens verksamhet. Du har även ett övergripande budget-, personal och verksamhetsansvar för de olika verksamheterna. Organisatoriskt är du underställd områdeschef inom sektor Välfärd och ingår i en positiv och entusiastisk ledningsgrupp.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är en empatisk och trygg person med god personlig mognad och har samarbetsförmåga. Du är handlingskraftig och kan driva såväl de dagliga frågorna som utveckling inom verksamheterna. I din roll som enhetschef behöver du vara utvecklingsinriktad och ha kapacitet att skapa struktur och tänka nytt. Du engagerar, inspirerar och utvecklar dina medarbetare. Du har god förmåga att arbeta självständigt, är flexibel och stresstålig.

Du har formell kompetens i form av socionomexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av myndighetsutövning samt har erfarenhet av att arbeta som chef. Du ska ha goda kunskaper om lagstiftning inom området. Du har också god kunskap om samhällets olika funktioner.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

B-körkort krävs

Villkor
Heltid 100 %, tidsbegränsad anställning, vikariat förledighet t.o.m 2014-10-31 med möjlighet till förlängning.

Övrigt

Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via vår hemsida. Bemannings-och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser undanbedes.

Götene kommun tilllämpar rökfriarbetstid.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Götene
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2013/92
Kontakt
  • Robert Olsson, Områdeschef Handikappomsorgen, 0511-386239
  • Lovisa Demegård Gallus, Enhetschef Individ och familjeomsorgen, 0511-386101
Facklig företrädare
  • Emelie Evaldsson, SSR, 0511-386089
Publicerat 2013-09-25
Sista ansökningsdag 2013-10-09

Tillbaka till lediga jobb