Götene kommun är den lilla kommunen med många möjligheter. Här finns en stor bredd i kompetensen och samtidigt en närhet som gör det enkelt att samarbeta över både organisatoriska och professionella gränser. Vi som arbetar i Götene kommun är till för dem som bor i, besöker och verkar i Götene kommun och all vår verksamhet syftar till att stödja deras behov. Grunden i vårt medarbetarskap är ansvar, etik, mod och ärlighet. Som medarbetare i Götene är du engagerad och delaktig och vi eftersträvar arbetsplatser som stimulerar till initiativrikedom, kreativitet och ansvarstagande. Vi kan erbjuda meningsfulla och samhällsnyttiga arbeten. Inom Götene kommun vill vi på bästa sätt ta vara på din kompetens i arbetet.

Flykting och AME

Beskrivning
Vi söker en driven och ansvarstagande husmor/husfar till boendet Astra i Lundsbrunn, ett hem för ensamkommande flyktingbarn i åldrarna 15-17 år. 

Boendet är för asylsökande ungdomar samt ungdomar med permanent uppehållstillstånd. Målet med verksamheten är att ge ungdomarna en trygg och säker omvårdnad dygnet runt i en hemlik miljö samt att de ska förstå hur samhället fungerar och bli inkluderade och delaktiga i samhället.

I arbetsuppgifterna ingår att ta ansvar för kök och matlagning, planering och inköp samt att motivera och stötta de boende i att vara delaktiga i kök och hushåll.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en utbildning inom livsmedel samt erfarenhet av storkök eller liknande. Erfarenhet av arbete med målgruppen är meriterande.

Det är ett mycket självständigt arbete varav det krävs att du som person är ansvarstagande och motiverad till att arbeta med de boende. Du bör ha god förmåga att samordna, strukturera och genomföra arbetsuppgifterna. Att du är öppen och har lätt för att skapa relationer ser vi som en självklarhet. Du är kreativ till naturen och ser lösningar istället för problem.  Du har också ett genuint intresse för mat och matlagning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
B-körkort är ett krav.

Villkor

Visstidsanställning ett år med möjlighet till förlängning. Tjänstgöringsgrad 75-100% Arbetstiderna är förlagt till vardagar, dagtid. 

Intervjuer kommer ske löpande.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Götene
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2015/102
Kontakt
  • Elin Süttenbach, Enhetschef, 0511-38 61 23
Facklig företrädare
  • Nås via kommunens växel, 0511-38 60 00
Publicerat 2015-10-09
Sista ansökningsdag 2015-10-23

Tillbaka till lediga jobb