Längtar du efter en meningsfull arbetsdag full av glädje och framgångsfaktorer? Önskar du arbeta i en miljö där både medarbetare och brukare får utvecklas och växa för att nå sin fulla potential? Då är socialpsykiatrin och funktionshinderområdet i Götene platsen för dig!

Arbetsuppgifter
Som vikarie arbetar du med omvårdnadsarbete utifrån våra brukares enskilda behov, där vi ger stöd till en meningsfull, trygg och aktiv vardag. Arbetet innebär hjälp med vardagliga uppgifter som matlagning, städ och tvätt, personlig omvårdnad och ge mediciner. Även vissa aktiviteter kan bli aktuellt. Målsättningen är att våra brukare ska kunna vara delaktiga i samhället och leva ett så självständigt liv som möjligt.

Inom de båda områdena har vi flera insatser där vi ger hjälp och stöd

  • Gruppbostad: På våra gruppbostäder ger vi ett personligt anpassat stöd för brukarna som bor där. Personalen handleder i det dagliga efter den enskildes behov och intressen.
  • Boendestöd: Personal inom boendestöd ger stöd och handledning till personer med funktionsnedsättning som bor i egen bostad.
  • Skogsvägen/Mandolinen: Här arbetar personalen med barn och ungdomar med funktionsnedsättningar utefter den enskildes behov och intressen.
  • Personlig assistans: Som personlig assistent arbetar du med personer med funktionsnedsättning som bor i egen bostad.
  • Daglig verksamhet: Här skapar vi förutsättning för personer med funktionedsättning att komma till ett arbete som är anpassad efter förmåga och önskemål.
  • Socialpsykiatrin: Inom socialpsykiatrin arbetar vi med att stödja och motivera våra brukare med psykiska funktionsnedsättningar till en meningsfull, trygg och aktiv vardag.

Introduktion
För att du ska känna dig trygg och säker på arbetet får du en introduktion där du får del av våra rutiner och arbetssätt.

Kvalifikationer
Du har lämplig utbildning/erfarenhet för tjänsterna. För arbete inom vissa enheter krävs körkort. Du ska ha fyllt 18 år när timvikariatet börjar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi söker dig har som intresse, empati och respekt för våra brukare och deras situation. Du kan ta egna beslut, är handlingskraftig och tar ansvar inom ramen för ditt uppdrag. Du är nyfiken, positiv och ser möjligheter. Du klarar arbeta självständig likväl som att du kan arbeta i ett team.

Villkor
Intermittent anställning, så kallad timanställning. Arbetstiden kan variera mellan dag, kväll och helg alternativt natt utifrån dina önskemål. Anställning av timvikarier sker löpande. Innan anställning lämnas utdrag från belastningsregistret till arbetsgivaren.

Välkommen med din ansökan!

Dela länkar


Logga in och skicka intresseanmälan

Tillbaka till lediga jobb